Studio Werre

In onze studio leggen we de nadruk op kwalitatieve opnames. Ieder muziekgenre heeft zijn eigenheid en klanken. Daarom streven we altijd naar een zo realistisch en natuurlijk mogelijke opname die de sfeer van livemuziek benaderd. Na de opnames zitten we graag samen in onze gezellige studio om het nummer af te werken en te masteren naar ieders eigen smaak en voorkeur.

 

De kwaliteit wordt gemaakt door de professionele opnameapparatuur en meer dan 20 jaar ervaring in de muziekwereld. De eigenaar van Studio Werre is beroepsmatig reeds lang actief als muzikant bij tal van artiesten. Een kleine greep uit de mensen waarmee hij in het verleden reeds samenwerkte: Three Degrees, Fourtunes, Johny Logan, Katrina, Paul de Leeuw, Toots Thielemans,Ben Cramer, Lee Towers, Rene Froger, Paul Michiels, Belle Perez, Udo en vele anderen Ook is hij als Project coördinator verbonden aan Musart te Hasselt, waar de nieuwe generatie muzikanten hun opleiding genieten.

U wordt bij Studio Werre dus niet aan uw lot overgelaten, integendeel, u wordt begeleid met professioneel advies gestoeld op een jarenlange ervaring.

 

Ontdek op onze website welke de mogelijkheden zijn om uw talent tot zijn recht te laten komen tijdens een opname! Eindelijk kan uw muzikaal genie, uw virtuositeit, uw fantastische tekst of uw fabuleus lied voor eeuwig vastgelegd worden. Maak uw droom waar en neem uw eigen CD op met professionele begeleiding tegen een betaalbare prijs.